BLI MED PÅ ÅRETS FØRSTE MOOV CHALLENGE I FEBRUAR.
TAR DU UTFORDRINGEN?

Årets første store utfordring er her! Vi vet av erfaring at motivasjonen og pågangsmotet for å trene og holde seg aktiv daler litt utover disse kalde vintermåneden. Derfor ønsker vi å gi deg en liten spark bak ved å arrangere "50 om dagen".

HVA MÅ JEG GJØRE?
- 50 knebøy
- 50 utfall
- 50 pushups
- 50 rygghev
- 50 mountain climbers
Utfordringen er å gjennomføre 50 av disse øvelsene hver dag - OG DE KAN ENKELT GJØRES HJEMME! (Er du usikker på hvilke øvelser dette er, se video på facebook-arrangementet).

Hvor tøff du vil være er opp til hver enkelt deltager. Øvelsene kan gjøres sammenhengende, eller fordelt over flere sett, med og uten ekstra vekt. Det kan til og med fordeles utover hele dagen!

Alle som deltar er med i trekningen av flere spreke premier, og dere vil få ukentlige tips til variasjoner av de nevnte øvelsene. Du trenger ikke være medlem på Moov treningssenter for å vinne eller delta. For å delta, klikk her.

OG - alle som legger ut bilder eller filmer av at utfordringen utføres, enten på facebook-arrangementet eller på instagram (tag da gjerne @moovtrening og legg til en #moovchallenge) er med i trekningen av en PT-time.

Lykke til!
Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Les mer
© Copyright 2014. Designed & developed by