Har du testa ut iQniter?

Qniter Cardio Training er den markedsledende pulstreningsløsningen for treningssentre. iQniter er gjennomprøvet og genialt enkelt i bruk. Allikevel er iQniter mer avansert og fleksibelt enn noe annet system på markedet.

Systemets fremtidsrettede Cloud-teknologi er det dynamisk og bygget for videreutvikling. Ny funksjonalitet lanseres fortløpende, så du trenger ikke å tenke på at systemet vil bli utdatert. Med iQniter Cardio Training Systems kan man planlegge, monitorere og rapportere puls- og treningsdata enklere og mer kraftfullt enn i noe annet pulssystem. iQniter gir bedre treningsopplevelser, bedre treningseffekt og et betydelig fortjenestepotensiale.

På Moov treningssenter har vi endelig fått dette systemet opp og gå på spinningtimene våre, og pulsbelte kan du få kjøpt i resepsjonen for 699 kr.

Og du! Ønsker du å vite hva makspulsen din er? Ta kontalt med en av de personlige trenerne på Moov, så tar vi en test - enten på sykkel eller på mølle.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Les mer
© Copyright 2014. Designed & developed by