Helsen først

En sunn livsstil har stor betydning for helsen. Noe av det viktigste for helsen er et sunt, variert kosthold og regelmessig fysisk aktivitet over tid. Godt under halvparten av Norges befolkning oppfyller Helsedirektoratets anbefalinger om fysisk aktivitet, så hvis du føler deg alene om å ikke bevege deg nok, er du altså ikke det.

Vi er alle forskjellige, både fysisk og mentalt. Noen har allergier, sykdommer, skader eller andre begrensinger som gjør det vanskelig å leve sunt. Det florerer av tips og triks på internett, men det kan være vanskelig å sile ut essensen. Det er naturlig å være usikker på hva man egentlig bør gjøre for å få effektive, helsemessige gevinster.

I samarbeid med Synergi Helse hjelper vi deg å finne veien til en sunn livsstil og gir deg verktøy for å bevare en god helse. Vi skreddersyr et program som passer dine ønsker og behov. Fysisk aktivitet, kosthold og motivasjon står alltid sentralt. Målsettinger kan være:

Overskudd i hverdagenvektreduksjonbli sterkere, stressmestring, eller gjennomføre en konkurranse.

Programmet varer i 12 uker og inneholder:

- ukentlig oppfølging av livsstilsveileder og fysioterapeut
- kostholdsveiledning med ernæringsfysiolog
- fri treningstilgang på MOOV
- treningsveiledning med PT og fysioterapeut

Du får klare svar på status og utvikling av din fysiske helsetilstand ved å gjennomføre Synergi Helseprofiltest før og etter perioden. Denne testen har Synergi Helse selv utviklet og gjennomført på flere tusen personer. Vi har 20 års god erfaring med livsstilstiltak!

Pris: kr. 9.990,-

Kan dette være noe for deg? Klikk her.

Lurer du på noe mer, send mail til vår PT og fysioterapeut Ingvild Stallemo på mail ik.stallemo@moov.no.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Les mer
© Copyright 2014. Designed & developed by