Treningsreiser i mai 2018

La oss bare si at instruktørene på Moov elsker å reise, og å kunne kombinere trening med en ukes ferie i varmen passer dem midt i blinken. Derfor arrangerer Anki Eie gjennom Expa og Inga Maria Beddari, Isabelle Aguilera og Ingvild K. Stallemo gjennom Jomfrureiser tre fanatstiske treningsreiser i mai, som dere er hjertelig velkommen til å bli med på! Les om reisene under her. Kanskje du finner noe for deg, eller en du er glad i?

Aktivitetstur med personlig trener (PT) til Riva del Garda/Gardasjøen

17.-22. mai

Treningsturen i 2017 ble atter en suksess, og selvfølgelig tilbyr vi ny tur i 2018!
Personlig Trener Anki Eie inviterer, for fjerde året på rad, med seg en gjeng på spennende og annerledes treningscamp i Riva del Garda / Gardasjøen.

Riva del Garda har blitt en av de mest populære aktivitetsstedene i hele Europa. Det forstår vi godt! Her er det helt unike muligheter for utendørsaktiviteter av alle slag. Det vil bli allsidige treningsøkter, fotturer i vakre omgivelser, velvære og spennende italiensk mat & vin. I tillegg blir det selvfølgelig tid til herlige bad i Gardasjøen eller i bassenget på hotellet!

Anki deler med seg av all sin kunnskap om både trening og livsstil slik bare hun kan. Du vil garantert bli inspirert og motivert til å lære noe nytt!

Les mer om reisen her.

En sunn sjel i en sunn kropp

24.-31. mai

Velkommen til en reise til vakre Algarvekysten med fokus på helse, kunnskap, bevissthet og naturligvis – trening. Dette er en reise for deg som ønsker å lære mer om hvordan ting henger sammen i kroppen din, og som vil nyte en herlig ferie i Sør Portugal. Velkommen til en pause fra hverdagen med sol, ca 25 grader og total velvære.

Isabelle Aguilera og Ingvild Kaupang Stallemo er begge terapeuter og treningsleder. Begge ivrer virkelig for at flest mulig skal lære mer om hvordan kroppen, sinnet og livet henger sammen! De er overbevist om at det du føler, tenker og har opplevd påvirker den fysiske kroppen din både positivt og negativt. Her får du en uke med flere daglige treningsøkter - som passer for alle uansett om du trener idag eller ikke - som vil vise raske og gode resultater.

Les mer om reisen her.

En unik ferie i Kroatia med SUP og yoga

26. mai til 2. juni

Yogainstruktør Inga Beddari ønsker å ta dere med til den vakre øyperlen Katarina utenfor kysten av Rovinj. Øya består for det meste av grønn barskog og krystallklart hav. På denne øya kan du finne bortgjemte perler, teste ut et par stier og nyte den uslåelige utsikten rett mot gamlebyen i Rovinj på den andre siden av sjøen. Det tar ca 5 minutter over med båten som går frem og tilbake fra byen en gang i timen.

Her skal vi koble av med yoga og SUP - yoga (yoga på brett). Et eventyr utenom det vanlige i ett med naturelementene. Bli med og utforsk pust, balanse og tilstedeværelse i vakre natur- omgivelser på øya Rovinj. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper for å delta på denne reise.

Les mer om reisen her.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Les mer
© Copyright 2014. Designed & developed by