Treningsreiser 2018/2019

La oss bare si at instruktørene på Moov elsker å reise, og å kunne kombinere trening med en ukes ferie i varmen passer dem midt i blinken. Derfor arrangerer Anki Eie gjennom Expa og Isabelle Aguilera og Ingvild K. Stallemo gjennom Jomfrureiser tre fantastiske treningsreiser - en i september, en i oktober og en i februar - som dere er hjertelig velkommen til å bli med på! Les om reisene under her. Kanskje du finner noe for deg, eller en du er glad i?

Aktivitetstur med Personlig Trener

5.-10. september 2018 OG 26. mai - 2. juni 2019

Treningsturen i mai 2018 ble atter en suksess, og selvfølgelig tilbyr Anki Eie ny tur i både september 2018 og mai 2019! Hun har også med seg turleder Hanne Larsen på turen i september.

I 2018 legges turen til Levico Terme, et flott fjellområde nordvest for Venezia. Det er lagt opp til mange fysiske aktiviteter i løpe av turen, med topp trening i naturen rundt vårt bosted Grand Hotel Imperial. Her blir det både yoga og hardtrening, og ikke minst mulighet for avslapping. Flotte fotturer i fjellterrenget rundt byen. Her er det både utsikt, sjarmerende by og flott turterreng i umiddlbar nærhet.

I 2019 inviterer Anki, for femte året på rad, med seg en gjeng på spennende og annerledes treningscamp i Riva del Garda/Gardasjøen. Dette er en aktiv tur i spektakulære omgivelser. Det blir mye aktivitet, men også tid for avslapping, sosialt samvær og flere spennende utflukter. Blant annet til fjellet ‘Monte Baldo’, hvor vi først tar båt til byen Malcesine og deretter fjellheisen opp til topps. NB: Denne turen er enda ikke helt satt, så noen endringer vil skje. Følg med.

Anki deler med deg av all sin kunnskap om både trening og livsstil slik bare hun kan. Du vil garantert bli inspirert og motivert til å lære noe nytt!

Les mer om reisen til Venezia, Italia her.

Les mer om reisen til Gardasjøen, Italia her.

Anki og Hanne med strikk

En sunn sjel i en sunn kropp

20.-27. oktober 2018 til Portugal OG 13.-20. februar 2019 til Marokko

Velkommen til en reise for kvinner til vakre Algarvekysten i Sør-Portugal eller til spektakulære Essaouira helt vest i Marokko. Begge reisene har hovedfokus på helse, kunnskap, bevissthet og naturligvis – trening. Dersom du ønsker å lære mer om hvordan ting henger sammen i kroppen din, og samtidig nyte en herlig ferie, kan vi love deg at disse reisene passer for deg! Velkommen til en pause fra hverdagen med sol, behagelig aktivitet og total velvære.

Isabelle Aguilera og Ingvild Kaupang Stallemo er begge terapeuter og treningsleder. Begge ivrer virkelig for at flest mulig skal lære mer om hvordan kroppen, sinnet og livet henger sammen! De er overbevist om at det du føler, tenker og har opplevd påvirker den fysiske kroppen din både positivt og negativt. Her får du en uke med flere daglige treningsøkter - som passer for alle uansett om du trener idag eller ikke - som vil vise raske og gode resultater.

Les mer om reisen til Portugal her.

Les mer om reisen til Marokko her.

Treningssreise

Marokko

Ingvild og IsabelleFeil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Les mer
© Copyright 2014. Designed & developed by