Treningsreiser i mai 2018

La oss bare si at instruktørene på Moov elsker å reise, og å kunne kombinere trening med en ukes ferie i varmen passer dem midt i blinken. Derfor arrangerer Anki Eie gjennom Expa og Isabelle Aguilera og Ingvild K. Stallemo gjennom Jomfrureiser to fanatstiske treningsreiser i mai, som dere er hjertelig velkommen til å bli med på! Les om reisene under her. Kanskje du finner noe for deg, eller en du er glad i?

Aktivitetstur med personlig trener (PT) til Riva del Garda/Gardasjøen

Fullbooket.

17.-22. mai

Treningsturen i 2017 ble atter en suksess, og selvfølgelig tilbyr vi ny tur i 2018!
Personlig Trener Anki Eie inviterer, for fjerde året på rad, med seg en gjeng på spennende og annerledes treningscamp i Riva del Garda / Gardasjøen.

Riva del Garda har blitt en av de mest populære aktivitetsstedene i hele Europa. Det forstår vi godt! Her er det helt unike muligheter for utendørsaktiviteter av alle slag. Det vil bli allsidige treningsøkter, fotturer i vakre omgivelser, velvære og spennende italiensk mat & vin. I tillegg blir det selvfølgelig tid til herlige bad i Gardasjøen eller i bassenget på hotellet!

Anki deler med seg av all sin kunnskap om både trening og livsstil slik bare hun kan. Du vil garantert bli inspirert og motivert til å lære noe nytt!

Les mer om reisen her.

En sunn sjel i en sunn kropp

Få plasser igjen.

24.-31. mai

Velkommen til en reise til vakre Algarvekysten med fokus på helse, kunnskap, bevissthet og naturligvis – trening. Dette er en reise for deg som ønsker å lære mer om hvordan ting henger sammen i kroppen din, og som vil nyte en herlig ferie i Sør Portugal. Velkommen til en pause fra hverdagen med sol, ca 25 grader og total velvære.

Isabelle Aguilera og Ingvild Kaupang Stallemo er begge terapeuter og treningsleder. Begge ivrer virkelig for at flest mulig skal lære mer om hvordan kroppen, sinnet og livet henger sammen! De er overbevist om at det du føler, tenker og har opplevd påvirker den fysiske kroppen din både positivt og negativt. Her får du en uke med flere daglige treningsøkter - som passer for alle uansett om du trener idag eller ikke - som vil vise raske og gode resultater.

Les mer om reisen her.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Les mer
© Copyright 2014. Designed & developed by