Velkommen til årets Mind & Body dag på MOOV!

Søndag 11. november inviterer vi deg til å delta på en eller flere yogatimer. Det vil være varierte timer du kan velge mellom, og kanskje finner du flere du ønsker å være med på?

Denne søndagen ønsker vi også å feire farsdagen. I den anledningen inviterer vi far og bestefar til å trene gratis hos oss denne dagen! Mor kan også ta med seg sønn (aldersgrense 16 år).

11.00 - 12.15 Hjerteåpner/backbends med Ruth

yoga mind body moov

yoga mind body moov

Med hjertet i fokus vil vi jobbe oss gjennom hele kroppen for å finne styrke, balanse og frihet i pust og avspenning. Hjerteåpner er mer enn dype bakoverbøyninger - det er å lytte, gi slipp, vise hensyn til sin egen kropps signaler under yogapraksisen og samtidig om å være åpen for å ta imot.

Hjerte forteller oss mye: hva som er rett og galt, hvis vi lytter. Og i yogasammenheng kan hjertet si noe om hvor langt vi skal gå i en posisjon, om vi skal holde litt igjen, om viljen har tatt over. Timen holdes i sal 1.etg.

12.25 - 13.25  CoreYoga flow med Therese

yoga mind body moov

Core og styrke i mageregionen er så mye mer enn sit-ups og vaskebrett. Sterk core gir støtte og balanse til hele kroppen. Vi må også huske at magen er vårt følelsessenter, som er et sensitivt område. Derfor er det viktig at vi husker å lytte til magefølelsen.

I denne timen skal vi flyte rolig og ha et ekstra fokus på å styrke vårt senter. Timen holdes i Kinesis salen 2.etg.

12.30 - 13.15 Familieyoga (alder 4-11 år) med Hege

yoga mind body moov

Ta med deg barn/barnebarn og bli med på en morsom familieyoga. Dette er en ypperlig anledning på farsdagen for pappa/bestefar å ta med barnet på en fin og artig yogatime.

Familieyoga er en leken tilnærming til yoga på barnas premisser. Vi gjør blant annet løven, katt, ku og hund. Fokuset er på å ha en god opplevelse sammen. Vi gjør enkle yogaøvelser og solhilsen, noen øvelser i par og noe hele gruppen sammen. Timen avsluttes med en liten avspenning.

En yogatime både i aktivitet og stillhet. Timen holdes i 1.etg.

13.30 - 14.40 Yin yoga med Anki

yoga mind body moov

Bli med på en rolig og myk Yin time med fokus på hofteåpnere. I hoftene lagres mange spenninger, både fysiske så vel som mentalt og følelsesmessige. Vi skal praktiserer ulike stillinger som kan være med på å gi slipp på spenninger, lindre ryggsmerter, redusere stress og gi energi.

Yin er en rolig og avslappende yogaform hvor vi holder forsiktige strekkposisjoner over lengre tid, liggende og sittende for å slappe av i musklene og komme inn til bindevevet. Timen holdes i salen 1.etg.

12.00 - 15.00 Massasje med fysioterapaut Carina

yoga mind body moov

Har du lyst på en liten pustepause? Kanskje du har noen såre muskler som trenger litt pleie? Vår nye fysioterapeut Carina Krosby tilbyr 30 minutters massasje denne dagen - for kun 250kr (ordn. 685kr)!

Hun vil være tilgjengelig mellom klokken 12.00 og 15.00. Skriv deg opp på et tidspunkt som passer deg i resepsjonen – førstemann til mølla!

Og du – det 24 timers avbestillingsfrist, så dersom det ikke skulle passe, så er det fint om vi hører fra deg.


Velkommen til MOOV treningssenter!Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Les mer
© Copyright 2014. Designed & developed by