MoovMamma

Åpen Barselcafé i kombinasjon med trening tirsdag og torsdag

Drammens første barselcafè! Tilbud om veiledet trening gjennom svangerskap og etter fødsel, sammen med mulighet til samtaler, kos, amming og lunsj. OG - fedre, dere er også hjertelig velkomne!

MoovMamma startet opp i mai 2017 av Isabelle Aguilera og Hege Solbakken. Isabelle jobber til vanlig som osteopat på Veivalgklinikken og som instruktør og PT på Moov. Hun har mange kurs innenfor kvinnehelse og graviditet. Hege er selv mor til to nydelige gutter, og har jobbet på Moov som PT og instruktør, nå i hovedsak som instruktør. Hun er utdannet ernæringsfysiolog, og brenner for å gjøre svangerskaps- og barseltiden best mulig for kommende og ferske mødre og fedre der ute.

I tillegg til trening og cafè, tilbyr MoovMamma jevnlige kurs og arrangementer. Blant annet:

  • Førstehjelpskurs for foreldre. Kursene blir holdt av fagkyndige kvinner fra ambulanseyrket.
  • Babymassasjekurs. Disse kursene blir holdt av Isabelle, som er utdannet babymassasjeinstruktør ved Babymassasje i Norge (BiN).
  • Foredrag. I løpet av året vil det bli holdt flere foredrag rettet mot kvinnehelse og graviditet. Vi vil få besøk av dyktige og kunnskapsrike foredragsholdere som ønsker å lære bort det de kan - hold dere oppdatert på nettsiden og facebooksiden vår.
  • Babydans, babysang og babymatlaging kommer med jevne mellomrom.

Dersom du har spørsmål, får du tak i Isabelle og Hege ved å sende mail til mamma@moov.no. Du kan også sjekke ut deres facebookside.

Velkommen til oss!

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Les mer
© Copyright 2014. Designed & developed by