Påmelding og avmelding av gruppetimer - hvordan gjør jeg egentlig det?

For at du skal kunne sikre deg plass på den timen du ønsker å gå på, og for å få informasjon på SMS dersom det skjer noen endringer med timen din, er det kjempeviktig at du benytter deg av vårt bookingsystem. Det er også viktig for oss på Moov å føre statistikk, slik at de godt besøkte timene ikke blir tatt av timeplanen. Her kan du lese om hvordan bookingsystemet fungerer. Du kan nemlig risikere å bli "utestengt" av online booking.

  • Du kan booke en time klokken 22.00 8 dager før timen starter.
  • Bookingen kan foretas inntil 30 minutter før timen starter.
  • Du MÅ avbestille reserverte timer senest 60 minutter før timen starter for å unngå å få "ikke-møtt." Dette er selvfølgelig også viktig for at de på venteliste skal få plass.
  • Du MÅ bekrefte timen seneste 5 minutter før timen starter for å unngå å få "ikke-møtt". Dersom du for eksempel står i kø, eller kommer litt forsinket, ring Moov for å bekrefte plassen din på telefon 906 33 906.
  • Hvis du ikke har møtt til 3 eller flere reserverte timer i løpet av de siste 30 dagene, vil du ikke lenger kunne benytte deg av online booking på en stund.
  • Hvis timen er fullbooket, kan du settes på venteliste. Hvis du får plass vil du få SMS om dette og møter opp til vanlig tid. Hvis du fortsatt står på venteliste når det nærmer seg timestart, må du møte opp og bruke kortet ditt i bookingterminalen senest 15 minutter før timen starter. Dette for å beholde din plass på ventelisten.

Dersom du ikke enda har lastet ned appen vår, les her.

For spørsmål, send mail til post@moov.no eller snakk med oss neste gang du kommer på besøk!Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Les mer
© Copyright 2014. Designed & developed by