Ta med deg PT'en ut!

Personlig trening utePT-Mai-Linh Vuong og hennes PT-kunde, Janne G. Solberg (foto: Ingvild K. Stallemo).

Skrevet av Ingvild K. Stallemo

Har du noen gang tenkt at du skulle hatt en i ryggen når du er på løpetur, eller en som kan presse deg litt ekstra når du tar styrkeøkten i hagen? Eller kanskje du har gått forbi Tufteparken, vurdert å prøve deg, men har ikke helt fantasien eller motivasjonen til å trene alene?

Nå som våren begynner å titte frem, er det helt naturlig mer fristende å ta treningsøkten ute. Likevel kan det være lettere å få til en mer målrettet trening dersom du har en PT eller en instruktør som venter på deg på treningssenteret. Det kan også føles enda mer motiverende og effektivt.

Hva med å ta med deg PT'en ut? De personlige trenerne på MOOV møter deg som ønsker å få frisk luft og et aldri så lite D-vitaminkick mens du trener, der du er! Du får et treningsopplegg som du kan følge gjennom denne vår- og sommersesongen, alt fra løpeintervaller, til styrke og bevegelighet. I tillegg følger og motiverer de deg, lærer deg god teknikk og justerer opp eller ned etter dine behov.

Du hørte riktig - PT'en møter deg på DIN arena*! I ditt byggefelt, på jobben, langs elva eller som nevnt, i Tufteparken. Det er nemlig ikke slik at du må sette medlemskapet ditt eller avtalen med din personlige trener på vent i sommer for å slippe å dra inn på trening.

Les også: Personlig trening

Mai-Linh Vuong er en av PT'ene våre som trener mye ute med sine kunder, noe både hun og kundene er veldig fornøyde med:

Noe av det som er digg med utetrening er at man naturligvis får vært litt mer utendørs i løpet av en dag! Mange av kundene mine har kontorjobb, og det å få bevege seg ute i dagslys - og muligens få litt gratis D-vitaminer av UV-strålene - er jo bare enda diggere! Og både kunde og trener heier på variasjon!

Her har du en liten videosnutt som viser hvordan en uteøkt kan se ut - tror ikke Janne G. Solberg ble noe mindre sliten av å ta økten utendørs.

Mai-Linh og Janne (video: Ingvild K. Stallemo)

Nyt godværet - tren ute på MOOV!

*Det er naturligvis forbehold om at du ikke bor eller jobber sånn alt for langt unna ;) Dette avtaler du med din PT.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Les mer
© Copyright 2014. Designed & developed by