Trening

Styrke

Styrke gruppetimer på Moov treningssenter i Drammen

Beskrivelse av gruppetimer med styrke

Basis RÅ!

Basis RÅ! har hovedfokus på baseøvelser/store muskelgrupper. Arbeidsperioden er på tid. Hovedsakelig stryrke med innslag av kondisjon. Vi bruker Bungee-strikker og manualer. Timen passer veldig bra etter en kondisjonsøkt. Kom ferdig oppvarmet. Alle øvelsene kan tilpasses.

Tabata styrke 30:

Tabata er høyintensitetstrening hvor arbeidsperioden er 20 sekunder og vi hviler i 10 sekunder. Dette gjentar vi 8 ganger før pause og ny Tabata. Passer for alle. Kom gjerne ferdig oppvarmet.

Godt voksen styrke/balanse 55:

Enkel oppvarming til musikk. Deretter fokus på funksjonelle styrke- og balanseøvelser for hele kroppen. Vi bruker egen kroppsvekt, men også håndvekter og step-kasse som gir litt ekstra belastning til øvelsene. Trening til fengende musikk for de godt voksne og alle som vil komme igang med trening.

Godt voksen kinesis sirkel 55:

Sirkeltrening i Kinesisapparater og med annet utstyr som håndvekter, ball, bosu og slynger. Øvelsene kan tilpasses hver enkelt uansett alder og form. Kun 10 plasser.

Natural Movement:

Natural Movement, som også kan kalles 3D-funksjonell styrke, bygger på en intensjon om å utføre effektive og funksjonelle øvelser som fremmer en sterk, harmonisk og balansert kropp. Treningen har en overføringsverdi til kroppens utfordringer i dagliglivet, noe som også forebygger skader. Intensitet og vanskelighetsgrad tilpasses den enkelte i henhold til egen form og utgangspunkt.

Boot Camp 45:

Boot Camp er utholdenhets- og styrketrening for hele kroppen, med fokus på kjernemuskulatur, balanse og bevegelighet. Sirkeltrening med god ledelse og masse positiv energi gjør timen til en effektiv, variert og morsom treningsøkt. Passer for alle, øvelsene kan tilpasses både i intensitet og vektbelastning.

TRX slynge:

TRX er funksjonell trening i slynge som bygger styrke, balanse, fleksibilitet og stabilitet. Motstand er fra 0-100% av egen kroppsvekt, og passer alle fysiske nivå. Fordel å komme ferdig oppvarmet.

Mage/rygg 30:

Styrketrening for kjernemuskulaturen med fokus på rygg og mage, samt øvelser hvor man må kontrollere kjernen for optimalt utbytte. Passer for alle. Kom ferdig oppvarmet.

Styrke 30:

Styrketrening hvor vi bruker både egen kroppsvekt, manualer og vekter, bosu eller ball. Øvelser for hele kroppen, med fokus på de store muskelgrupper. Kom ferdig oppvarmet til timen.

MoovMamma:

Styrketrening for deg som er gravid eller er i barselpermisjon. Styrketrening for hele kroppen - særlig fokus på bekkenbunn og aktivisering av dype magemuskler.


Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Les mer
© Copyright 2014. Designed & developed by