Trening

Marius Martinsen

Nivå 2

Utdanning og kurs:

  • Akademiet for Personlig Trening, Personlig Trener
  • Scandinavian Top Team fase 1,2 og 3, Performance Utdanning
  • Diverse fagsamlinger gjennom AFPT (fettforbrenning, trening av bakside, o.l.)

Spesialfelt:

For Marius er trening en livsstil. Han ser det som en viktighet, ikke minst som en motivasjon til å holde seg oppdatert innen trening og kosthold.  Han går jevnlig på kurs og workshoper for å finne nye/andre måter å gjøre treningen variert, morsom men også riktig for deg.

Marius mener at innenfor trening og kosthold vil man aldri bli ferdig utdannet, derfor er det viktig for han å utfordre horisonten. Marius sitt mål som din PT er å finne en måte du liker å trene på, lære deg det du ønsker å lære og motivere deg på veien til å nå dine mål.

Han har drevet aktivt med idrett (fotball spesielt) i lang tid. Han har også en variert treningsbakgrunn fra sin fartstid i forsvaret, både mentalt og fysisk.

Han liker alt ifra prestasjonsbasert trening til styrke, slynge trening, kettelbells trening, crossfit inspirert trening og trening som støtter oppom bevegelser vi mennesker er bygg for å gjøre.

Treningsfilosofi:

"Min treningsfilosofi handler om å finne dine mål, og jobbe med disse på en måte som fungerer for deg. Vi er alle forskjellige og har derfor ulike måter å bli motivert på."

"Små endringer gjør store utslag."

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Vil du bli medlem?

Les mer
© Copyright 2014. Designed & developed by