Trening, helse og velvære

Moov Treningssenter tilbyr et helhetlig konsept innen trening, helse og velvære. Hva mener vi egentlig med det?

"Nå som høsten og kulden begynner å snike seg inn, hva er vel bedre enn å avslutte treningen med en stille og avslappende stund i en varm badstue?"

Trening:

På Moov har vi moderne teknologi, høy treningsfaglig kunnskap og et stimulerende miljø gir deg inspirasjon til å nå dine mål. I tillegg til fine egentreningslokaler, tilbyr vi over 60 gruppetimer i uken. Har du sjekket ut gruppetimeplanen? Der kan du finne timer for enhver smak! Husk at du har mulighet til å booke deg på de timene du ønsker å delta på en hel uke i forveien. 

Helse:

Din trygghet og helse er svært viktig for oss på Moov. Vi har et solid PT-team som hjelper deg å trene hensiktsmessig kombinert med riktig ernæring, i tillegg til fysioterapeut som tilbyr undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettsystemet hos deg som har smerter eller plager.

Videre, for å øke din trygghet, deltar alle ansatte på Moov på jevnlige førstehjelpskurs.

Velvære:

I starten av august 2018 sto helt nyoppussede garderober klare til bruk. Vi tilbyr delikate garderober med flere mindre båser slik at du kan skjule deg litt, samt flotte dusjer, steam- og tørrbadstue. Nå som høsten og kulden begynner å snike seg inn, hva er vel bedre enn å avslutte treningen med en stille og avslappende stund i en varm badstue? Dette sier lege Øivind Rognmo om bruk av badstue:

"Trening øker kroppstemperaturen; blodsirkulasjonen øker, og vi blir varmere og svetter mer. Det samme skjer når vi sitter i en badstue.

Når vi trener, påfører vi kroppen stress. Det er noe som også kan skje når vi sitter i en badstue.

Dette vil medføre en bedre hvileperiode etterpå. Man bryter ned kroppen, for så å bygge den opp igjen. Dette har godt effekt på blodomløpet, og kan gi mindre risiko for hjertesykdom i det lange løp."

Les også om flere av fordelene våre: Hvorfor velge Moov Treningssenter?

Velkommen til Moov Treningssenter!

Kilde:

https://www.kk.no/helse/har-du...

https://nhi.no/livsstil/egenom...

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem