Smitteforebyggende tiltak hos MOOV

Gjenåpningen av MOOV har gått veldig bra og vi takker for at dere følger tiltakene vi har satt og viser hensyn til andre medlemmer og ansatte. I fellesskap gjør vi det mulig å holde senteret trygt og åpent. 

Endring i gruppetreningstilbudet

Total kapasitet per gruppetime vil bli redusert. Tidsrommet imellom timer i samme sal vil bli større, slik at vi får tid til renhold. Deltakere på gruppetimer må følge dette opp med å holde avstand fra hverandre.

Avstand

På hele senteret vil det være avstandsbegrensning på 1 meter, også i garderobe og badstue/steamrom. Under hard kondisjonstrening er standarden opp imot 2 meter.

Hygiene

Vi følger nye rutiner på vask av berøringspunkter og kontaktflater. Vi vil oppfordre alle på senteret til å vaske hendene eller bruke antibac både før og etter trening. Det vil være antibacstasjoner ved inngangen og ellers rundt om på senteret. Bruk håndkle på apparater og matter, og vask godt av utstyret med overflatespray etter bruk. Sprayflasker og papir er lett tilgjengelig rundt om på senteret. Vi anbefaler at du gjør deg ferdig med et apparat før du går på neste øvelse dersom dette lar seg gjøre.

Vi ønsker at alle gjør seg kjent med rådene fra helsemyndighetene om god hånd- og hostehygiene.

Symptomer på sykdom

Har du symptomer på luftveisinfeksjoner, rennende nese, hoste, feber, sår hals eller generelt nedsatt allmenntilstand skal du holde deg hjemme. Du er selvfølgelig velkommen tilbake så fort du er frisk.

Vært i utlandet? 

Da ønsker vi at du holder deg hjemme i 10 dager før du besøker MOOV. Dette gjelder også besøk av "grønne" land. På Moov har vi mennesker i alle aldersgrupper innom og det er viktig at det skal være trygt for alle medlemmer og ansatte.

Bilderesultater for god hygiene plakat

"Superhelter redder liv - det gjør håndhygiene også" 💜

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem