Viktig medlemsinfo i en krevende tid

Kjære medlem,

Regjeringen viderefører alle tiltak til over påske. Moov Treningssenter gjør sin del av dugnaden og holder senteret fortsatt stengt. Det er beklagelig, men nødvendig.

Vi savner deg stort og fysisk aktivitet er nå viktigere enn noen gang. Vi håper du er ved god helse og holder formen ved like. For at du skal ha et tilbud når senteret holder stengt, publiseres daglig økter på vår Facebookside med flere av våre instruktører. Det er en annen variant av trening enn hva vi ønsker, men et godt alternativ. Det er utrolig hyggelig å ha den arenaen hvor vi kan møtes for en treningsøkt. Ta en tur innom om du ikke har vært med allerede! Vi jobber også med en treningsapp vi snart vil gi deg tilgang til.

Dette er en økonomisk krevende tid for mange og vi ønsker å gi alle våre medlemmer muligheten til å sette medlemskapet på pause så lenge vi holder stengt. Om du ønsker å fryse ditt medlemskap i denne perioden så send en e-post til andreas@moov.no senest fredag 3. april, slik at vi rekker å administrere din forespørsel. Vi vil da sette medlemskapet ditt på pause fra 1. april frem til vi åpner dørene igjen. Dersom du sender oss en bekreftelse på dette vil du altså ikke få noen faktura i perioden vi holder stengt. Om du velger å ikke sende mail til oss løper medlemskapet som normalt. 

Ønsker du å avslutte ditt medlemskap i denne perioden må du først fryse medlemskapet ditt til vi åpner dørene igjen, for så sende oppsigelse på e-post etter vi har åpnet senteret. En måneds oppsigelsestid fra første i kommende måned vil da gjelde som vanlig.

Vi takker for alle de gode meldingene og e-postene vi får fra dere. Det betyr enormt mye for oss! Du kan være trygg på at Moov vil bestå og at vi åpner dørene igjen med det samme gode treningstilbudet så snart situasjonen bedrer seg. 

Nå kommer snart påsken og den blir annerledes for de fleste av oss. Sosiale festligheter og turer på hytta blir byttet ut med mye innesitting og for mange også ensomhet. Vi vil oppfordre deg til å ringe en venn og gi et ekstra smil til den du møter på tur i skog og mark, det er mange som trenger litt ekstra omtanke nå.

Følg oss på Facebook (Moov treningssenter) og Instagram (moovtrening) for trening og raskest mulig informasjon.

Moovgjengen ønsker deg en god helse og god påske.

Stay strong,

med vennlig hilsen
Moov Treningssenter

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem