Oppdag hvorfor Moov treningssenter er ditt beste valg for en aktiv livsstil!

Å finne det rette treningssenteret kan være nøkkelen til å gjøre treningen til en integrert del av din daglige rutine. MOOV Treningssenter er et flott alternativ for deg som ønsker å oppnå helsegevinster gjennom regelmessig trening. Utforsk våre medlemsfordeler nedenfor og se hvorfor MOOV er det perfekte stedet for din treningsreise.

1. Fleksible Åpningstider og Personlig Bemanning for Din Bekvemmelighet

  • Vi er her for deg 365 dager i året med utvidede åpningstider. Vårt vennlige personale er alltid klart til å hjelpe deg fra 06.00-22.00 mandag-torsdag, 06.00-21.00 på fredager, 08.00-19.00 på lørdager og 09.00-20.00 på søndager*.

2. Morsom og Variert Gruppetrening for Alle Nivåer

  • MOOV tilbyr over 60 gruppetimer i uken, fra energiske spinningtimer til avslappende yoga. Med noe for enhver smak og nivå, gjør vi treningen til en morsom opplevelse.

3. Behagelige garderober – Føl deg Komfortabel og Frisk etter Trening

  • Våre gode dusjer, steam- og tørrbadstue gir deg komforten du fortjener.

4. Café Moov – Styrk Deg med Næringsrik Energi før eller etter Trening

  • Besøk vår café for en rekke sunne alternativer, fra energigivende smoothies til gode vafler. Et perfekt sted å lade opp før eller etter trening

5. Personlig Trening og Kostholdsrådgivning – Vi skreddersyr treningen til deg

  • Våre dedikerte personlige trenere er klare til å tilpasse treningen til dine mål og behov. Alle nye medlemmer får en gratis PT-time ved innmelding.

6. Helsefokus: Fysioterapeut til Stede for Din Velvære

  • En tilgjengelig fysioterapeut gir deg ekstra trygghet. Besøk for uforpliktende samtaler og rådgivning om helse og trening.

7. Trygg Trening med Regelmessige Førstehjelpskurs

  • Din sikkerhet er vår prioritet. MOOV Treningssenter arrangerer jevnlig førstehjelpskurs for alle ansatte, slik at du kan trene i trygge omgivelser.

Utforsk en ny verden av trening hos MOOV Treningssenter – Ditt ideelle sted for en aktiv livsstil!

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem