Hvorfor velge MOOV Treningssenter?

MOOV Treningssenter har mange medlemsfordeler. Ettersom vi er et frittstående treningssenter, har vi mulighet til å tilpasse oss etter våre medlemmers ønsker og behov.

Åpent 365 dager i året og alltid bemannet

Vi har åpent fra 06.00-22.00 mandag-torsdag, 06.00-21.00 på fredager, 08.00-19.00 på lørdager og 09.00-20.00 på søndager*. I tillegg er vi alltid bemannet for å bistå hvis det er noe du trenger hjelp til eller lurer på. 

Over 60 gruppetimer i uken

Vi har alle typer gruppetrening. Blant annet løpetimer på mølle og spinning, step og dans, yoga, pilates, og bodyART, samt mange typer styrketrening. Vi har også et bredt utvalg av Godt Voksen-timer. Les mer om gruppetilbudet vårt her.

Flotte garderober

I starten av august 2018 står helt nyoppussede garderober klare til bruk. Vi tilbyr delikate garderober med flere mindre båser, samt flotte dusjer, steam- og tørrbadstue.

Egen café

Café Moov er åpen i hele åpningstiden, og her tilbyr vi alt fra egen bakst til hjemmelagde smoothies, energidrikker og proteinbarer, og is fra diverse leverandører. Her er det også hyggelig å sitte og ta en kaffe før eller etter trening, eller bare komme innom hvis du er i området.

MoovMamma og barnepass

Hos oss finner du Drammens første og eneste barselcafé! Dette er et tilbud hver tirsdag og torsdag om veiledet trening gjennom svangerskap og etter fødsel, diverse kurs og arrangementer. Sammen med andre foreldre og barn har du mulighet til samtaler, kos, amming og lunsj. OG - fedre, dere er også hjertelig velkomne! I tillegg har vi barnepass hvor barnet ditt kan leke mens du er på trening. Les mer om MoovMamma her.

Personlig trening og kostholdrådgivning

Din personlige trener vil skreddersy et treningsopplegg til deg og sørge for at du trener både riktig og effektivt. Motivasjon, kvalitetsikring og det å bidra til at du når ditt mål står sentralt hos MOOV sitt PT-team. Vi hjelper deg også med kostholdet ditt hvis du syntes det er vanskelig å vite hvilken informasjon du skal høre på der ute. Alle nye medlemmer hos oss får en gratis PT-time ved innmelding! Les mer om våre personlige trenere her.

Fysioterapeut

Vi har en fysioterapeut på huset som er veldig tilgjengelig. Døren står åpen for en uforpliktende samtale hvis det er noe som plager deg. Les mer om tilbudet her.

Jevnlige førstehjelpskurs

Din trygghet og helse er svært viktig for oss på MOOV. Derfor har vi jevnlig oppfriskende førstehjelpskurs for de ansatte, både for resepsjonister, barnepassere, instruktører og personlige trenere. Ikke nøl med å spørre oss hvis det er noe du er bekymret for, eller bare trenger noen tips.


Velkommen til oss!

*Egne åpningstider i ferier og på helligdager. Dette vil informeres om.

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem