Åpen barselcafé i kombinasjon med trening

MoovMamma – trening og barselcafé

Dette er Drammens første barselcafè! Tilbud om veiledet trening gjennom svangerskap og etter fødsel, sammen med mulighet til samtaler, kos, amming og lunsj. OG - fedre, dere er også hjertelig velkomne!

MoovMamma startet opp i mai 2017 av Isabelle Aguilera og Hege Solbakken, og drives når videre Carina Krosby. Carina er utdannet Fysioterapeut og har blant annet flere kurs innen kvinnehelse. Hun har lenge jobbet med trening og brenner for å gjøre svangerskaps- og barseltiden best mulig for kommende og ferske mødre og fedre der ute. Hun gleder seg veldig til å treffe dere!

I tillegg til trening tilbyr MoovMamma jevnlige kurs og arrangementer. Les mer om alt MoovMamma tilbyr under.

MoovMamma trening:

MoovMamma er tilrettelagt trening for deg som er gravid eller i barselpermisjon. Treningen inneholder øvelser med fokus på å styrke hele kroppen og bekkenbunnen. Vi benytter blant annet matte, frivekter, slynger, minibands og egen kroppsvekt. Vi legger ut matter hvor barnet ditt kan ligge å pludre mens du trener. Noen øvelser kan du også ta med barnet på. Du kan begynne å trene her når du føler deg klar for det etter fødselen. Det er individuelt hvor raskt man kan gjenoppta treningen. Vi anbefaler at du venter 6 uker før du begynner med trening her, spesielt hvis du har tatt keisersnitt. All trening her kan du tilpasse til ditt nivå. Send gjerne en mail og spør oss om det du måtte lure på.

Tirsdager kl. 11.00-12.00

Gratis for medlemmer. Drop-in: 100,- pr gang.

Barselcafè:

MoovMamma har åpen barselcafe mellom kl. 10.00 og 14.00 på tirsdager. Her kan du slappe av med noe godt fra cafeen mens du møter andre mødre før og etter treningen. Vi serverer blant annet ferske smoothies, kaffe og nybakte musliboller.

Førstehjelpskurs for foreldre:

Førstehjelpskursene er rettet spesielt mot førstehjelp for barn. Disse kursene holdes en torsdag formiddag 3-4 ganger per halvår. Ta gjerne med en onkel eller besteforeldre på kurs også!

Andre eventer:

Vi har også andre eventer som babysang og babydans løpende. Søk opp Moovmamma på Facebook og Instagram og følg med på hva som skjer!

Dersom du har spørsmål, får du tak i Carina eller Randi ved å sende mail til mamma@moov.no. Du kan også sjekke ut Moovmammas facebookside.

Velkommen til oss!

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem