MoovMamma – trening etter fødsel

MoovMamma har kurs med veiledet trening gjennom svangerskap og etter fødsel.


MoovMamma startet opp i mai 2017 og drives av Carina Krosby og Anna Mårtensson. Carina er utdannet Fysioterapeut og har blant annet flere kurs innen kvinnehelse. Hun har lenge jobbet med trening og brenner for å gjøre svangerskaps- og barseltiden best mulig for kommende og ferske foreldre der ute. Hun gleder seg veldig til å treffe dere!

MoovMamma tilbyr 8-ukers kurs med tilrettelagt trening for deg som er gravid eller i barselpermisjon. Det er 15 plasser per kurs. Treningen inneholder øvelser med fokus på å styrke hele kroppen og bekkenbunnen. Vi benytter blant annet matte, frivekter, slynger, minibands og egen kroppsvekt. Vi legger ut matter hvor barnet ditt kan ligge å pludre mens du trener. Noen øvelser kan du også ta med barnet på. Du kan begynne å trene her når du føler deg klar for det etter fødselen. Det er individuelt hvor raskt man kan gjenoppta treningen. Vi anbefaler at du venter ca 6 uker før du begynner med trening her. All trening her kan du tilpasse til ditt nivå. Send gjerne en mail og spør oss om det du måtte lure på. 

Sjekk Facebooksiden for oppstart av nytt kurs.  Påmelding sendes til Carina med navn, adresse og telefonnummer til carinakrosby@gmail.com.

Påmelding er bindende og faktura vil sendes ut i etterkant dersom du ikke møter opp. Ellers betaler du i resepsjonen første gang du kommer til kurset. 

Tidspunkt: Tirsdager kl. 11.00-12.00

Priser:

Ikke-medlem: 1699,-

Medlem på Moov: 499,-

Er du usikker på kroppen er klar for trening kan du få en bekkensjekk hos Carina. Les mer under "Ta Bekkensjekken" på hjemmesiden vår

Dersom du har spørsmål, får du tak i Carina ved å sende mail til carinakrosby@gmail.com. Sjekk ut Moovmammas facebookside og gruppa der.

Vi gleder oss til å møte deg og mini!

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem