MoovMamma – trening og barselcafé

Tilbud om veiledet trening gjennom svangerskap og etter fødsel, sammen med mulighet til café med kos, amming og lunsj etter trening. OG - fedre, dere er også hjertelig velkomne!


MoovMamma startet opp i mai 2017 og drives av Carina Krosby. Carina er utdannet Fysioterapeut og har blant annet flere kurs innen kvinnehelse. Hun har lenge jobbet med trening og brenner for å gjøre svangerskaps- og barseltiden best mulig for kommende og ferske mødre og fedre der ute. Hun gleder seg veldig til å treffe dere!

MoovMamma tilbyr 8-ukers kurs med tilrettelagt trening for deg som er gravid eller i barselpermisjon. Det er Max 15 plasser. Treningen inneholder øvelser med fokus på å styrke hele kroppen og bekkenbunnen. Vi benytter blant annet matte, frivekter, slynger, minibands og egen kroppsvekt. Vi legger ut matter hvor barnet ditt kan ligge å pludre mens du trener. Noen øvelser kan du også ta med barnet på. Du kan begynne å trene her når du føler deg klar for det etter fødselen. Det er individuelt hvor raskt man kan gjenoppta treningen. Vi anbefaler at du venter 6 uker før du begynner med trening her. All trening her kan du tilpasse til ditt nivå. Send gjerne en mail og spør oss om det du måtte lure på. 

Sjekk Facebooksiden for oppstart av nytt kurs og påmelding. 

Tidspunkt: Tirsdager kl. 11.00-12.00

Priser:

Ikke-medlem: 1599,-

Medlem på Moov: 399,-

Er du usikker på kroppen er klar for trening kan du få en bekkensjekk hos Carina. Les mer under "Ta Bekkensjekken" på hjemmesiden vår.

MoovMamma har åpen barselcafe mellom kl. 10.00 og 14.00 på tirsdager. Her kan du slappe av med noe godt fra cafeen mens du møter andre mødre før og etter treningen. Vi serverer blant annet ferske smoothies, kaffe og wraps.

Dersom du har spørsmål, får du tak i Carina ved å sende mail til carinakrosby@gmail.com. Sjekk ut Moovmammas facebookside og gruppa der.

Velkommen til oss!

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem