Dans deg i form på MOOV

Martine, Kine og Silje (foto: Juan Antonio Jaime)

Skrevet av Ingvild K. Stallemo

Dans er ikke en treningsform som kun utfordrer koordinasjonen og rytmen vår, som mange tenker, men er også svært effektiv trening av kjernemuskulatur, balanse, kondisjon og bevegelighet. I tillegg påvirker dans vår mentale helse, i form av økt livskvalitet, og har i følge studier en positiv effekt på behandling av nedstemthet og depresjon. På MOOV Treningssenter tilbyr vi flere dansetimer i uken. Her en liten presentasjon av timene våre, inkludert en fin liten videosnutt du kan kikke på for å la deg inspirere og se hva du kan forvente.

Les også: Dans deg i superform

Moov&Dance 45:
Dette er en dansetime for deg som vil danse, svette og ha det gøy! Timen er inspirert av forskjellige dansestiler. Det er en egenkomponert time av instruktøren, og målet er å utfordre deg til å slå deg litt løs. Timen passer for alle, både for deg som har danset en del før og for deg som er ny på "dansegulvet" - det gjør ingenting om trinnene ikke sitter helt perfekt!

Å delta på Moov&dance har mange fordeler! Du kommer til å ha det så gøy at du nesten glemmer at du trener kondisjonen. I tillegg trener du kjernemuskulatur, koordinasjon, balanse og bevegelighet.

Når: Mandager 09.40 og 16.30, og tirsdager 17.30.

Instruktør: Justyna Szostek, Kine Dahl Strømman og Caroline Ekholt

Dancestep 45:

Morsom og bra kondisjonstrening på stepkasse. Vi bygger blokk for blokk og setter alt samme tilslutt som en finale. Timen bærer lett preg av dans uten at det blir altfor komplistert. Bli med på en fengende time!

For deg som virkelig vil få en god og svett treningsøkt, er dancestep det riktige valget. I 45 minutter kombinerer du dans og bevegelse med koordinasjon og kondisjon. Til hjelp har du en stepkasse som utfordrer deg ytterligere og samtidig gir variasjon til dansetrinnene.

Når: Onsdager klokken 16.35

Instruktør: Jakob W. Westlie

Les også: Er sykkeltrening inne noe for deg?

Velkommen!

Kilde: http://www.trening.no/trenings...

Alle videoene er laget av Juan Antonio Jaime // www.foto-antonio.com

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem