Har du testa ut iQniter?

Ønsker du en bedre treningsopplevelse, bedre treningseffekt og et betydelig fortjenestepotensiale på spinningtimene? Da bør du også prøve ut iQniter!

På MOOV Treningssenter fikk vi dette intensitetssystemet opp og gå på spinningtimene våre i høst, og vi er svært fornøyd så langt.

iQniter Cardio Training er den markedsledende pulstreningsløsningen for treningssentre. Ved å ta i bruk iQniter sitt pulsbelte, kan du enkelt se hva pulsen din er og hvilken treningssone du ligger i, noe som kan være helt avgjørende for din fremgang på trening og for å få mest ut av spinningtimen du er på.

iQniter er gjennomprøvet og genialt enkelt i bruk. Allikevel er iQniter mer avansert og fleksibelt enn noe annet system på markedet. Systemets fremtidsrettede Cloud-teknologi er det dynamisk og bygget for videreutvikling. Ny funksjonalitet lanseres fortløpende, så du trenger ikke å tenke på at systemet vil bli utdatert. Med iQniter Cardio Training Systems kan man planlegge, monitorere og rapportere puls- og treningsdata enklere og mer kraftfullt enn i noe annet pulssystem.

Pulsbelte kan du få kjøpt i resepsjonen for 699 kr.

Les også: Er sykkeltrening inne noe for deg?

Og du! Ønsker du å vite hva makspulsen din er? Ta kontakt med en av de personlige trenerne på MOOV, så tar vi en test - enten på sykkel eller på mølle.


Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem