Mind&body

Mensendieck med Ingvild Lilleheie (foto: Juan Antonio Jaime)

Her er en beskrivelse av de forskjellige mind&body-timene vi har å tilby på Moov:

Timer som passer for alle - nybegynnere og øvede:

Yin yoga 
På denne yogatimen så holder man stillinger over en lengre tid for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi.

God morgen yoga 
En fin og god start på dagen med rolige bevegelser, gode pusteøvelser og vi vekker opp kroppen.

Soft yoga 
Timen fokuserer på å løse opp stive partier og øke bevegeligheten. Fokus på pust og tilstedeværelse. Man trenger ikke å være myk selv om timen heter Mykyoga!

YogaLates 
Denne time kombinerer yoga og pilates. Timen passer for alle, spesielt for deg som ønsker rolig styrkende øvelser for mage og rygg. Øvelsene gir en sterkere kropp, bedre holdning og øker stabiliteten og smidigheten.

Deep relaxation yoga 60:
Deep relaxation yoga er en restorativ praksis og kan beskrives som en bevegelig meditasjon ved bruk av teknikker fra tradisjonelle Hatha yoga, kombinert med en unik filosofi av livet. Fokus på å være i nuet med hjelp av pusteteknikker. Målet er å bli sterkere og mer fleksibel ved å løse opp blokkeringer.

Yang & Yin 60:
En yogatime hvor vi mikser dynamiske yogaøvelser (yang), for så å roe ned til Yin-øvelser. I Yin holder vi tøyningen i noen minutter. Timen vil variere litt fra gang til gang. 

BodyART 
Dette er funksjonell bevegelsestrening, som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Holistisk, intens og målrettet, passiv og dynamisk, pust og tilstedeværelse i kropp og sinn. En time hvor du blir svett, sterk og myk. 

Stretching 
30 min tøyning som har fokus på de vanlige problemområdene, slik som bakside lår, hofter, sete og rygg. Generelt for økt smidighet i hele kroppen. Det er ikke nødvendig å være myk fra før for å delta! Fin som både oppvarming og nedtrapping etter trening.


Spesielt for deg som har muskel- og skjelettplager:

Kropp i balanse
En treningstime med fysioterapeut, der fokus er å bli kjent med kroppens bevegelser. Gjennom styrke og balansetrening får du en økt med lav intensitet og masse kroppsbevissthet. Dette er grunntrening som passer for alle, spesielt tilrettelagt for dem som har muskel-og skjelettplager.

Mensendieck
Dette er grunntrening som passer for alle, og spesielt tilrettelagt for dem som har muskel- og skjelettplager. Trening (uten musikk) som gir økt kroppsbevissthet, økt sirkulasjon, styrke og stabilitet for hele kroppen.

Velkommen!Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem