Er du ny til trening, eller ønsker å starte opp igjen etter et langt opphold?

Vårt mål innenfor gruppetrening er at vi ønsker at alle skal kunne finne timer som gir god treningseffekt og treningsglede, uansett nivå. Derfor er vi stolte av å kunne tilby flere lavterskel-timer for deg som er helt ny til trening, eller ønsker trening med lavere intensitet. 

Under kan du lese om timene som passer for alle:

Gå intervall: 

Vil du komme i form uten å løpe? Denne timen er lavterskel nok til at det er mulig å komme selv om du er helt ny til trening. Her kommer du i form på en skånsom og effektiv måte, du styrer tempoet selv og vi går i stigning på tredemøllene. Timen går med inspirerende instruktører. Tirsdager kl. 09.15, onsdager kl. 18.30 og torsdag kl. 09.15.

Sirkeltrening: 

Dette er en time som passer for deg som er helt ny til trening, hatt en lang treningspause eller ønsker en time med inspirerende instruktør og fengende musikk. Du får trent effektive funksjonelle styrkeøvelser, balanse og kondisjon uten hopp og løp. Du får god instruksjon og mulighet for å tilpasse øvelsene etter ditt behov. Mandag 9.30, onsdager kl. 19.35 og fredager kl 11.00.

Sykkel Puls:

45 min kondisjonstrening på sykkel. God musikk og god stemning. Du bestemmer selv hvor mye motstand i beina og fort du ønsker å tråkke pedalene. Passer for alle! Onsdager kl 10.00 og søndager kl 11.00.

Sterk kjerne:

Sterk Kjerne er en effektiv 30 min økt der vi fokusere på å bli sterke og stabile i kjerne/mage/rygg. Tilpasset alle nivåer. Fordel om du er noe oppvarmet i forkant. Tirsdager kl 10.00 og onsdager kl 9.20.

Mensendieck/Kropp i balanse: 

Trening (uten musikk) som gir økt kroppsbevissthet, økt sirkulasjon, styrke og stabilitet for hele kroppen. Timen ledes av fysioterapeut. Dette er grunntrening som passer for alle, og spesielt tilrettelagt for dem som har muskel-og skjelettplager. Onsdager kl 18.25.

Yoga mobility:

På Yoga Mobility tar vi oss tid til de gode strekkøvelsene og øver oss på å være 100 prosent tilstede med pust og bevegelse. Åpent nivå. Onsdager kl. 11.00. 

Yin yoga 60:

Yin yoga er en rolig terapeutisk yogaform og gir derfor en god avspenning i en krevende hverdag. I noen av yin yoga stillinger arbeides det over lengre tid for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi. Torsdager 16.30.

Yin yoga 75:

Yin yoga er en rolig terapeutisk yogaform og gir derfor en god avspenning i en krevende hverdag. I noen av yin yoga stillinger arbeides det over lengre tid for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi. Mandager kl. 18.00 og tirsdager kl. 19.30.

 


Her kan du lese mer om de andre gruppetimene vi tilbyr.

Velkommen til MOOV! 

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem