Godt voksen

Godt voksen-timene er lagt opp på en slik måte at de skal passe for deg som ønsker å ta vare på kroppen din, og forebygge muskel-og skjelettplager og hjerte-karsykdommer, for deg som ikke har trent så mye tidligere, og for deg som har kroniske smerter/plager i muskel og skjelett.

Beskrivelse av gruppetrening for godt voksne

Godt voksen styrke/balanse 55:

Enkel oppvarming til musikk. Deretter fokus på funksjonelle styrke- og balanseøvelser for hele kroppen. Vi bruker egen kroppsvekt, men også håndvekter og step-kasse som gir litt ekstra belastning til øvelsene. Trening til fengende musikk for de godt voksne og alle som vil komme igang med trening.

Godt voksen sirkel 55:

På denne timen kombineres både balanse, styrke og utholdenhet. Du får en variert time med tilpassede øvelser kombinert med bl.a ball, slynger og vekter. Treningen er stasjonsbasert med 30-45 sekunders arbeidsperioder. Øvelsene kan tilpasses hver enkelt uansett alder og form.

Godt voksen dance 50:

Trening til musikk som henter inspirasjon fra ulike dansestiler; musikaler, selskapdans etc. Tilpasset tempo og intensitet slik at du kan delta selv om du har en del plager i hofter, knær og rygg.

Mensendieck:

Trening (uten musikk) som gir økt kroppsbevissthet, økt sirkulasjon, styrke og stabilitet for hele kroppen. Timen ledes av fysioterapeut. Dette er grunntrening som passer for alle, og spesielt tilrettelagt for dem som har muskel-og skjelettplager.

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem