Gå intervall: 

Vil du komme i form uten å løpe? Dette er en time som passer for absolutt alle! Lavterskel nok til at det er mulig å komme selv om du er helt ny til trening. Du styrer selv tempoet. Her kommer du i form på en skånsom og effektiv måte. Timen går på tredemøllene og med inspirerende instruktører.

Basis sirkel: 

Dette er en time som passer for deg som er helt ny til trening, hatt en lang treningspause eller ønsker en lavterskeltime med inspirerende instruktør og fengende musikk. Du får trent effektive funksjonelle styrkeøvelser og kondisjon uten hopp og løp. Passer for absolutt alle.

Mobilitet/stretch 30: 

Enkel smidighetstime som har fokus på de vanlige problemområdene, slik som bakside lår, hofter, sete og rygg. Generelt for økt smidighet i hele kroppen. Det er ikke nødvendig å være myk fra før av for å delta! Denne passer som en time for seg selv eller som supplement til annen trening.

Yin yoga 60 og 75:

Yin yoga er en rolig terapeutisk yogaform og gir derfor en god avspenning i en krevende hverdag. I noen av yin yoga stillinger arbeides det over lengre tid for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi.

Yoga mobility:

På Yoga mobility tar vi oss tid til de gode strekkøvelsene og øver oss på å være 100 prosent tilstede med pust og bevegelse. Åpent nivå..

Mensendieck:

Trening (uten musikk) som gir økt kroppsbevissthet, økt sirkulasjon, styrke og stabilitet for hele kroppen. Timen ledes av fysioterapeut. Dette er grunntrening som passer for alle, og spesielt tilrettelagt for dem som har muskel-og skjelettplager.

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem