Styrke

Beskrivelse av gruppetimer med styrke

Tabata styrke 30 og 45:

Tabata er høyintensitetstrening hvor arbeidsperioden er 20 sekunder og vi hviler i 10 sekunder. Dette gjentar vi 8 ganger før pause og ny Tabata. Passer for alle. Kom gjerne ferdig oppvarmet.

Godt voksen styrke/balanse 55:

Enkel oppvarming til musikk. Deretter fokus på funksjonelle styrke- og balanseøvelser for hele kroppen. Vi bruker egen kroppsvekt, men også håndvekter og step-kasse som gir litt ekstra belastning til øvelsene. Trening til fengende musikk for de godt voksne og alle som vil komme igang med trening.

Godt voksen sirkel 55:

På denne timen kombineres både balanse, styrke og utholdenhet. Du får en variert time med tilpassede øvelser kombinert med bl.a ball, slynger og vekter. Treningen er stasjonsbasert med 30-45 sekunders arbeidsperioder. Øvelsene kan tilpasses hver enkelt uansett alder og form.

Bootcamp 45 og 55:

Boot Camp er utholdenhets- og styrketrening for hele kroppen, med fokus på kjernemuskulatur, balanse og bevegelighet. Sirkeltrening med god ledelse og masse positiv energi gjør timen til en effektiv, variert og morsom treningsøkt. Passer for alle, øvelsene kan tilpasses både i intensitet og vektbelastning.

Sterk med strikk 45:

Sterk med strikk er trening for hele kroppen hvor vi brukerMinibands (små strikker) og lange strikker. Bli med på en effektiv styrkeøkt. Passer for alle.

Sterk kjerne 30:

Sterk Kjerne er en effektiv 30 min økt der vi fokusere på å bli sterke og stabile i kjerne/mage/rygg. Tilpasset alle nivåer. Fordel om du er oppvarmet i forkant.

Styrke 30:

Styrketrening hvor vi bruker både egen kroppsvekt, manualer og vekter, bosu eller ball. Øvelser for hele kroppen, med fokus på de store muskelgrupper. Kom ferdig oppvarmet til timen.

Sterk 30 og 45:

Sterk er en tøff og effektiv styrketrening med supersett, tyngre vekter og få repetisjoner. Her trener vi de store muskelgruppene og kjernemuskulatur. Perfekt for deg som ønsker å bli sterkere.

Basis sirkel 50:

Dette er en time som passer for deg som er helt ny til trening, hatt en lang treningspause eller ønsker en lavterskeltime med inspirerende instruktør og fengende musikk. Du får trent effektive funksjonelle styrkeøvelser og kondisjon uten hopp og løp. Passer for absolutt alle.

Sirkeltrening 55:

På denne timen kombineres både balanse, styrke og utholdenhet. Du får en variert time med tilpassede øvelser kombinert med bl.a ball, slynger og vekter. Vi jobber på stasjoner rundt funksjonell sonen i tren.avd. Øvelsene kan tilpasses hver enkelt uansett alder og form.

MoovMamma:

Styrketrening for deg som er gravid eller er i barselpermisjon. Styrketrening for hele kroppen - særlig fokus på bekkenbunn og aktivisering av dype magemuskler.

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem