Preben Lia

Nivå 2

Utdanning og kurs:

  • Fysioterapi ved OsloMet Storbyuniversitet (2019-2022)
  • Personlig trener ved Akademiet for Personlig trening AFPT

Spesialfelt:

Med erfaring som fysioterapeut fra private og kommunale institusjoner, til profesjonelle idrettsutøvere, samt personlig trener i flere år har jeg bred erfaring om hvordan kroppen henger sammen. For meg handler fysioterapi ikke bare om hvor en har smerter, men om hvorfor de er tilstede og videre forebygging. Med grundig undersøkelse og funksjonsvurdering kan du forvente god og tett oppfølging med et individuelt behandlingsopplegg. Jeg har et helhetlig fokus basert på deg og dine plager. Når du kommer til meg kan du forvente trening og øvelser i kombinasjon med ulike behandlingsteknikker som triggerpunktbehandling, massasje, tape, TENS, mm. 

Som fysioterapeut kan jeg med min kompetanse utgjøre en forskjell med deg som har korte eller langvarige smertetilstander i muskel- og skjelettapparatet. Spenningsproblematikk i rygg og nakke. Instabilitet og muskulær dysfunksjon. Opptrening før/etter operasjon. Prolaps. 

Med flere år som personlig trener i bakgrunn ønsker jeg også å rette et fokus for forebyggende trening for å forhindre plager, eller kanskje du trenger veiledning mot et rettet mål. Med bred kunnskap legger jeg til rette for effektiv og motiverende trening som gir resultater. 


Treningsfilosofi:

"Det er tilrettelagt og individualisert trening som gir resultater som vedvarer."

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem