Er personlig trener noe for deg?

PT-Marius med kunde (foto: Juan Antonio Jaime)

Skrevet av Ingvild K. Stallemo

Har du lurt litt på om en personlig trener er noe for deg? Å ha PT betyr ikke at du ikke kan trene selv, eller at du må ha oppfølging hele tiden for å kunne være fysisk aktiv. Hvorfor skal du da ha PT?

  1. Dersom du føler usikker på treningssenteret.
    Er du en av dem som aldri har trent på apparater før? Eller har liten erfaring med å løfte vekter? Da kan noen timer med PT være midt i blinken for å komme i gang. En PT hjelper deg å finne de øvelsene som passer for deg og dine mål, og lærer deg hvordan øvelsene utføres. Dette skaper resultater og trygghet. 

  2. Dersom du har en skade eller sykdom som begrenser deg.
    Flere av oss sliter med en gammel skade eller en vond rygg eller skulder, eller kanskje en sykdom som kan begrense treningen vår. Vi har PT'er som også er utdannet fysioterapeut som kan tilpasse treningen til ditt nivå slik at du får optimalt ut av økten.

  3. Dersom du ikke oppnår resultater.
    Har du et klart mål med treningen din, men har vansker med å nå det? Kanksje du er usikker på hva som er det riktige treningsforløpet for deg, eller rett og slett har mistet motivasjonen og er lei av å trene det samme gamle hele tiden. En PT vil hjele deg å nå målet ditt på en mest mulig effektiv måte, om det er vektreduskjon, muskelvekst, en idrettsprestasjon eller hverdagsmestring. I tillegg vil det å ha en fast avtale, se tydelige resultater og vite at treningen du gjør er meningsfull, garantert gi deg motivasjon. Og selvsagt - desom du ikke helt vet hva du øsnker å oppnå, kan en PT hjelpe deg å sette relevante mål.

 

Isabelle og Martin får gode råd av PT-Mai Linn (foto: Juan Antonio Jaime)

Altså, det noen opplever er at å ha en som har ansvar for treningen din og som legger opp et forløp slik at du slipper å tenke så mye er en stor fordel. Det at en person venter på deg, følger med på at du gjør ting riktig og ser til at du yter det lille ekstra kan for noen være avgjørende for resultatene.

Les mer om våre personlige trenere her.

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem