Yoga / Pilates

Beskrivelse av yogatilbud

Mensendieck 55:

Trening (uten musikk) som gir økt kroppsbevissthet, økt sirkulasjon, styrke og stabilitet for hele kroppen. Timen ledes av fysioterapeut. Dette er grunntrening som passer for alle, og spesielt tilrettelagt for dem som har muskel-og skjelettplager.

Yin yoga 60 og 75:

Yin yoga er en rolig terapeutisk yogaform og gir derfor en god avspenning i en krevende hverdag. I noen av yin yoga stillinger arbeides det over lengre tid for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi.

Yang Yin 75:

En yogatime hvor vi mikser dynamiske yogaøvelser (yang), for så å roe ned til Yin-øvelser. I Yin holder vi tøyningen i noen minutter. Timen vil variere litt fra gang til gang. 

Yoga Mobility:

På Yoga Mobility tar vi oss tid til de gode strekkøvelsene og øver oss på å være 100 prosent tilstede med pust og bevegelse. Åpent nivå.

Stretching:

Enkel smidighetstime som har fokus på de vanlige problemområdene, slik som bakside lår, hofter, sete og rygg. Generelt for økt smidighet i hele kroppen. Det er ikke nødvendig å være myk fra før av for å delta! Denne passer som en time for seg selv eller som supplement til annen trening.

Link til artikkel ->

Les mer om de forskjellige mind&body-timene her, og om hvilke timer som passer for deg.

Vil du bli medlem?

Finn medlemskapet som passer for deg

Bli medlem